top of page

EL PAPER DEL PARE

FERT_230414_TWOgether_GForms_1600x400.jpg

Programa per a pares de família

Bons pares els hi ha hagut sempre i, en els nostres dies, els està havent igualment, i, per molt, que canviïn les coses, demà els seguirà havent-hi també, ja que l'autèntica i genuïna paternitat -que no és només capacitat per a engendrar- és un dels grans fruits de l'talent que tenen els homes, les persones masculines, per demostrar que saben estimar.
El que ha de fer un pare de família està tot inventat, però potser en aquesta societat de segle XXI, que vol avançar i progressar en la millora de les relacions humanes, haguem de tornar a repensar ia debatre quins són els principals ressorts de tota actuació paterna, col·laborant així eficaçment en  la revalorització de el paper de pare.
 

Aquest programa, que gira entorn de lquefer paternal, planteja en els documents que conté una singular visió de la noble tasca que la «Natura» ha encomanat als homes. Va dirigit a aquelles persones masculines, homes que hi ha arreu del món, que en el dia a dia, s'esforcen per ser diligents, eficaços i estimables en la seva tasca de pare.

QUADRE TEMÀTIC

1.  LA TASCA DEL PARE

2. SABER ESTAR AMB ELS FILLS

3.  CONÈIXER ALS FILLS

4.  EL SUSTENTO QUE NECESSITEN ELS NOSTRES FILLS

5. INTELIGENCIA EMOCIONAL Y COMUNICACIÓN

bottom of page