top of page

PROJECTE PERSONAL 2

Programa per a joves solters de 27 a 30 anys.

… Actualment ets un jove que comences a assentar-te professionalment, a centrar la teva vida personal i a plantejar-te qüestions bàsiques per a tota la teva vida:

Vaig triar aquesta carrera i no obstant això no sé si em vull dedicar a ella totalment?

A què aspiro? Quin anhel tinc de veritat!?

Haig de plantejar-me, ara, formar una família?

Quins són els meus principis vitals? Què és el que més valoro a la meva vida personal?

Tens davant teu una desconeguda, però apassionant vida per davant i per a viure-la de la forma mes edificant i enriquidora, hauràs de començar a traçar-te objectius i formes de vida que t'ajudin a aconseguir la felicitat que segur que anheles.

Per a aconseguir-los hauries de tenir clars quins són els teus principis humans i la teva personal jerarquia de valors. En base a ells prendràs moltes decisions personals i transcendentals i hauràs de moure la teva voluntat per a aconseguir-los.

Et presentem un programa d'Orientació Familiar dissenyat per a Joves solters, professionals, de més de 27 anys que vulguin pensar, debatre i descobrir, des d'una perspectiva cristiana de la vida i de l'home, els principis i valors que poden ser fonamentals en la presa d'aquestes decisions personals.

Aquest programa es realitza seguint les pautes que marca el "sistema F", que utilitzant uns casos reals com a base de discussió, reuneix en grups petits a diversos participants perquè en un ambient d'amistat, analitzin, discuteixin i pensin les temes que allà es plantegen.

Per extreure conclusions i establir criteris, assisteixen després a unes sessions generals moderades per experts en cada tema, que formen part de l'equip tècnic d'investigació del FERT.

Aquest centre d'Orientacio Familiar treballa en col·laboració amb l'IESF (Institut de la Família) de UIC Barcelona.

Surfistas en la playa

QUADRE TEMÀTIC

1.  A VOLTES AMB AL MEU PROJECTE PERSONAL

2.  LIDERATGE I INTEL.LIGÈNCIA EMOCIONAL

3.  INTEGRITAT. ENTORN PERSONAL I INTIMITAT

4.  COMUNICACIÓ. LLENGUATGES I PERCEPCIONS

5.  OCI I RESPONSABILITAT

6.  AFECTIVITAT. LLIBERTAT I FIDELITAT

bottom of page