top of page
Image by Tyler Nix

DESCOBREIX
FAMILY ENRICHMENT

Creiem en la família

Ancla 1

ASSOCIACIÓ FERT

CENTRE D'ORIENTACIÓ FAMILIAR

El FERT va néixer el 1.968, constituint-se en Associació en 1.973 i va ser declarada d’utilitat pública el 1.977.

L’Associació FERT ha difós i promou, amb més de 100 moderadors d’Orientació Familiar, al llarg d’aquests anys, els valors i fortaleses de la família.

El FERT utilitza diferents mitjans per anar formant a pares i mares de família. Els seus principals esforços es desenvolupen impartint els diferents Programes d’Educació Familiar, dissenyats segons les diferents etapes evolutives dels fills.

Sobrepassant fronteres milers de famílies han participat i participen en aquests cursos. Entitats i persones que defensen la família formen part de la nostra Associació.

L’Associació FERT és membre de la IFFD España i està integrada a la International Federation for Family Development (IFFD internacional), organisme amb estatus general en l’Organització de les Nacions Unides (ONU) en temes de família i present en més de 60 països.

ASOCIACIÓN: Quiénes somos

EL NOSTRES OBJECTIUS

1

Oferir els nostres Cursos d'Orientació Familiar (*COF) com a mitjà que contribueix a la defensa, promoció i exaltació de la família,  cèl·lula principal de la societat.

2

Millorar el diàleg conjugal com a font indiscutible de la qualitat del projecte familiar, a través dels Cursos  d' "Amor Matrimonial”.

3

Deixar clar que la responsabilitat principal en l'educació dels fills recau sobre els pares. És un dret i un deure inalienable per al desenvolupament i la millora social.

4

Potenciar la família, com a principal focus i arrel de descobriment de  valors.

5

Proposar als pares de família la singularitat dels seus projectes educatius perquè aquests vagin més enllà de les modes i les pressions externes.

6

Fer que totes i cadascuna de les famílies siguin interlocutores i destinatàries de les actuacions dels poders públics.

ASOCIACIÓN: nuestros partners

ELS NOSTRES PARTNERS

Logotipo iffd International Federation for Family Enrichment
UIC Barcelona-lema CAT.png

L'Institut d'Estudis Superiors de la Família (IESF) neix l'any 2004 en el si de la Universitat Internacional de Catalunya, amb l'impuls i el suport de la Fundació Joaquim Molins Figueras.


Es tracta del primer institut a Espanya, de rang universitari, que té com a objecte principal de la seva activitat les polítiques familiars.


Les polítiques familiars són assumpte principal d'estudi a tot Europa, els països compten amb entitats i instituts de recerca de gran prestigi en aquest àmbit, que exerceixen una gran influència en la definició de les polítiques que es realitzen dirigides a les famílies, tant a nivell local com nacional i internacional.


L'IESF cobreix així una necessitat reclamada pels agents socials (administracions públiques, sindicats, empreses, associacions i ONG) que troben en la tasca de l'Institut una col·laboració rigorosa i un suport científic i interdisciplinari per al naixement i desenvolupament de les polítiques que incideixen en les famílies.


Aquest institut és el primer dedicat a la família que acull, com a activitat d'extensió universitària, la realitzada per una organització de formació de pares i mares -el FERT- amb una experiència en orientació familiar de més de trenta anys en el treball directe amb milers de famílies.


La investigació, la docència, la difusió, el treball en xarxa i l'assessorament amb entitats públiques i privades són les tasques que resumeixen el treball ordinari de l'IESF.

International Federation for Family Development  (IFFD) és una ONG sense ànim de lucre i independent la missió primordial del qual és donar suport a la família a través de formació.


L'activitat de Family Enrichment va començar a mitjan dècada dels 60 amb el desenvolupament de programes de suport per a pares que es basaven en el “mètode del cas”. Després de 30 anys d'experiència duent a terme aquests cursos, IFFD va ser fundat a Orlando (Florida). La base es troba a Espanya, on els primers cursos van tenir lloc.

 

IFFD és present amb els seus programes en 68 països dels 5 continents, treballant en col·laboració amb una nombrosa xarxa de voluntaris. IFFD és l'organització internacional de societat civil més gran centrada en el desenvolupament familiar.


És membre amb Estatus Consultiu General davant el Comitè Econòmic i Social (ECOSOC) de Nacions Unides i organitza regularment congressos internacionals sobre família.

Equip executiu

Toni Guarner.tif

Toni Guarner

Director Executiu

bonastre juny 18.jpg

Lluís Ignasi Bonastre

Director Tècnic

20210308_Foto Sánchez Coll Laura.jpg

Laura Sànchez

Gerent

IMG-20210930-WA0007.jpg

Mònica Ribas

Project Manager

ASOCIACIÓN: Equipo ejecutivo
Asociación: newslatter
Subscriu-te a la nostra newsletter

Estaràs al dia de les últimes novetats Family Enrichment!

bottom of page