top of page

Projectant el futur

A mitjans de febrer va començar el curs “Projecte Personal 1”, amb un grup de 11 noies i 8 nois, de entre 24 a 26 anys. Son joves que varen acabar els seus estudis i ara, com a professionals, se’ls plantegen nous reptes, noves situacions i volen saber i debatre entre ells quin i com posar bons fonaments pel seu futur. Hauran de prendre decisions que els comprometran i desitgen arrelar fonaments sòlids per encertar.
Llibertat, compromís, relacions laborals i socials, oci i temps de lleure, amistats, nuviatge o formar una família… Durant 6 sessions, analitzaran i debatran totes aquestes qüestions.


"Projecte Personal 1" és un programa de creixement personal dissenyat per a joves professionals que després d’haver acabat els estudis, comencen a donar les seves passes en el món laboral i busquen una perspectiva per a la presa de decisions. Analitzaran, pensaran, debatran i descobriran, des del punt de vista de l’humanisme cristià, quins principis o valors poden ser fonamentals en la presa d’aquestes decisions.

4 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page