top of page

Cloenda del curs escolar 2022-2023

Dimecres 28 de juny vam celebrar la sessió de cloenda del curs, a la qual la junta del FERT va convocar els moderadors i cònjuges.

Per començar, el president de l’Associació FERT, Javier Vidal-Quadras, va donar la benvinguda i va fer un resum de totes les iniciatives que Family Enrichment ha dut a terme arreu del món. També va aprofitar l’avinentesa per animar els assistents a inscriure’s al proper congrés internacional que es farà el mes de febrer de 2024, a Cebu (Filipines).


A continuació, Toni Guarner, com a director, va fer el resum i la valoració de les activitats que l’associació ha desenvolupat: nombre de cursos i conferències impartides, projectes en marxa, objectius per al proper curs escolar, etc.


En acabar, Lluís Ignasi Bonastre, director tècnic, va fer una activitat molt dinàmica per afavorir el coneixement entre els moderador més veterans i els de recent incorporació i va haver-hi temps per compartir les diferents experiències viscudes durant el curs.


A l’acte, hi van assistir cinquanta persones, que van gaudir de la sessió i del pica-pica posterior que es va servir als jardins de UIC Barcelona del Campus Barcelona, al carrer Immaculada, seu també de l’associació FERT.

62 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page