top of page

Cloenda del curs escolar 2021-2022

Dijous 30 de juny, els moderadors del FERT s'han reunit per clausurar el curs 2021-2022 i analitzar el calat i la repercussió que els COF han tingut en la millora de les famílies, a més de plantejar-se millores en aquesta tasca professional.


Javier Vidal-Quadras, president del FERT, va obrir la sessió amb unes paraules de benvinguda i d’agraïment per la labor dels moderadors durant l’any i va explicar les darreres novetats internacionals de la IFFD.


Després, Toni Guarner, com a director, va fer una exposició de les dades i els números que resumeixen l'actuació al llarg del curs. S’han impartit 40 cursos. Va destacar, així mateix, la participació d’un grup de moderadors a la jornada SUMMIT que es va celebrar a Sevilla el 26 de març, la revisió que s’ha estat fent durant el curs d’alguns programes i els objectius pel següent curs.


La sessió va acabar amb la intervenció del director tècnic, Lluís I. Bonastre, que va fer participar a tots, de forma simpàtica, a través de l’aplicació interactiva Mentimeter.


Va finalitzar la vetllada amb un sopar a peu dret als jardins de UIC Barcelona, campus Iradier, seu també, de l’Associació FERT.




5 visualizaciones0 comentarios
bottom of page