Summit 2017

Summit 2017

A Madrid s’ha fet la segona trobada de centres d’orientació familiar d’Espanya, que organitza l’IFFD-ES a l’IESE, a la qual han assistit 180 persones de 26 centres.

La primera conferència, “Para cambiar el mundo… necesitas conectar”, va ser a càrrec de Gustavo Entrala, periodista i expert en estratègia digital i comunicació.  A continuació, es va desenvolupar una taula rodona en la qual es van explicar diferents experiències exitoses i extraescolars portades a terme per diversos CEOF (centres d’orientació familiar).

Després de dinar, Miguel Rosique, president i moderador de PREF Alicante i professor de l’àrea de Direcció d’Operacions a l’Institut Empresa (IE), va impartir un cas d’empresa en el qual va anar explicant les característiques del mètode del cas. Per acabar, Javier Vidal-Quadras, secretari general de l’IFFD Internacional i president del FERT, va impartir una conferència sobre el desenvolupament de l’orientació familiar al món.

Per concloure la jornada, hi va haver un sopar informal i familiar a l’Hotel Aravaca Village, ocasió que va servir per acabar de conèixer-se entre tots els assistents i d’intercanviar experiències entre els diversos centres.

Cas impartit per Miguel Rosique