Premis Lluitador

Premis Lluitador

Javier Vidal-Quadras, premi nacional “Lluitadors per la Família”

La Plataforma per la Família Catalunya-ONU va atorgar al president del FERT, Javier Vidal-Quadras, el premi nacional “Lluitadors per la Família”. L’acte va tenir lloc a la sala Petit Palau del Palau de la Música Catalana, en el marc d’un Concert de Corals solidari per ajudar famílies necessitades del barri del Raval de Barcelona.

Abans del lliurament del guardó, el president de la Plataforma, el Sr. Daniel Arasa, va dirigir unes paraules en què va ressaltar tres vessants de la personalitat de Javier Vidal-Quadras: la de conferenciant i moderador de sessions d’orientació familiar; la d’autor de llibres i articles dedicats a la vida de família, i la de president de la IFFD. D’altra banda, va citar només algunes persones —totes hauria estat impossible— que han lluitat perquè es fes realitat el somni de que milers de famílies d’arreu del mon estiguin rebent la influència  de l’orientació familiar per tal de fer una societat millor.

Javier Vidal-Quadras va agrair la distinció i va explicar la difusió de l’orientació familiar al món, amb milers de famílies que cada any reben l’ajuda i la formació per a la seva vida matrimonial i per a l’educació dels fills.