Plena satisfacció

Plena satisfacció

Va finalitzar a UIC Barcelona el programa “Remant junts”, al qual van assistir 24 matrimonis que, en la majoria dels casos, fa entre vuit i dotze anys que estan casats.

 

La percepció general dels assistents és que les sessions generals han generat molt de debat i que s’hi han aportat molt bons continguts, de manera que han quedat molt contents amb el curs; una prova d’això ha estat l’alta participació en les sessions i el gran nivell de les aportacions dels assistents. Per això ha estat clau, sens dubte, el fet que els quatre equips de treball, en què es va dividir als assistents, s’hagin anat reunint a les cases particulars d’alguns d’ells uns dies abans de cada sessió general, per treballar junts els casos.

 

Així mateix, els assistents han agraït la tasca dels cinc moderadors que han dirigit les sessions, ja que han ajudat en cada sessió a aprofundir en qüestions molt importants per a la vida conjugal, com ara el compromís, la sexualitat, la conciliació entre la família i la feina, i la vida de família.

 

En definitiva, el curs ha servit per reafirmar entre els matrimonis participants la il·lusió de continuar formant-se i les ganes de seguir lluitant per ser millors esposos.