PAMOF segon trimestre

PAMOF segon trimestre

Va tenir lloc la segona sessió del PAMOF (Programa d’Actualització per a Moderadors d’Orientació Familiar) del curs escolar 2014-2015.

A la primera part de la reunió, Tomás Malmierca, com a director tècnic, va explicar alguns dels aspectes interns del funcionament de l’Associació i del respecte a la metodologia.

 A continuació, va tenir lloc la conferència sobre el Sínode de Bisbes per tractar la situació pastoral de la família en el món, que va córrer a càrrec de la Dra. Montse Gas, professora de Dret Canònic a la UIC Barcelona (Univ. Internacional de Catalunya) i directora de l’IESF (Institut d’Estudis Superiors de la Família).

La Dra. Gas va explicar que la fase prèvia del Sínode es va fer a Roma el mes d’octubre passat, i que els bisbes han redactat un document que servirà d’esborrany per a les sessions oficials del Sínode que s’ha de fer a Roma a l’octubre de 2015.

Les conclusions del Sínode es passaran al Papa, com a recomanacions, i posteriorment el Papa emetrà un document anomenat “Exhortació Apostòlica”.

 La conferència, d’uns 45 minuts, més el torn de preguntes van ser realment interessants i enriquidors.