PAMOF al FERT

PAMOF al FERT

El passat 27 de maig va tenir lloc, a les aules de la UIC, la tercera sessió de PAMOF del curs.  Enguany, les dos anteriors van ser substituïdes per reunions de treball en cadascun dels “Programes”, dirigides a posar al dia els continguts i el material escrit que es lliura en cada un d’ells.

A la primera part del PAMOF, Paloma Doménech, experta en Teràpia Sistèmica de Família i Parella va pronunciar una interessantíssima conferencia sobre “ Com incideixen els diferents models d’amor en les parelles d’avui”.

A continuació, Pilar Lacorte, com a representant de l’IESF-UIC,  va fer una presentació del Màster Universitari  en Resolució de Conflictes que començarà en breu.

A la segona part, Tomás Malmierca va tractar sobre aspectes pràctics relacionats en la metodologia, sobre formes d’orientar les sessions davant  situacions que exigeixen un plantejament no previst i sobre el “speach” final de cada sessió general.

Finalment ,Toni Guarner  va animar al assistents que ho vulguin, a fer el Postgrau del MEF i a assistir al proper  Congrés Internacional d’Orientació Familiar que tindrà lloc a Mèxic el maig de 2015.