PAMOF final de curs

PAMOF final de curs

El passat 7 de juliol va tenir lloc la cloenda i últim P.A.M.O.F. del curs 2011/12. En aquesta ocasió la tobada es va celebrar a “Can Catà, residència estiuenca del President del FERT Leopoldo Gil Nebot, qui amb la seva afabilitat i dots de bon anfitrió , va aconseguir que l´estada resultés molt entranyable a tots.

Durant el matí es van desenvolupar els contiguts del PAMOF .Toni Guarner va exposar les dades més significatives de la nostra activitat, així com dels projectes que estan en marxa . Tomas Malmierca va fer un balanç dels nostres Cof´s en relació a les opinions rebudes dels participants  i Leopoldo Gil-Nebot, amb unes emotives paraules, va manifestar la seva admiració per tot el aconseguit des dels seus inicis en l´Orientació Familiar. Tanmateix va agrair reiteradament el treball i dedicació de tots els que estan fent posible la maravellosa realitat del FERT.

Després de dinar,  la tertúlia amb les famílies  va posar el punt i final a una jornada que a tots ens va deixar un grat record.