Intensiu a Portugal

Intensiu a Portugal

La coordinadora de Family Enrichment a Lisboa explica que va ser una sort poder comptar amb Tomás Malmierca per impartir tres sessions en col·legis de la zona.

El 3 d’octubre, Malmierca va ser al col·legi Mira Rio. Després d’un sopar molt animat amb gairebé 80 persones, va explicar als pares i les mares, d’una manera molt natural i senzilla, com parlar de sexe amb els fills, sense por i respectant la seva intimitat. Tots els assistents van sortir entusiasmats i animats a parlar d’un tema que tant costa com a pares i tan important és per al creixement de la prole.

L’endemà, divendres dia 4 d’octubre, va impartir la primera sessió de la 2a edició del programa “El paper del pare”, al col·legi Planalto, a Lisboa, amb gairebé 40 homes. Va ser un èxit de participació un altre any més!

I el dissabte 5, va tenir lloc la primera sessió sobre el paper del pare, a Porto, amb un grup de 20 homes inscrits.

Geli Santa Maria, moderadora del FERT durant molts anys i que actualment viu a Portugal, agraeix l’esforç i bona manera de fer de Tomás Malmierca i la seva dona, Pilar, que sempre l’acompanya, per haver dedicat tres intenses jornades a l’orientació familiar de Portugal.