IFFD premia a l’Ajuntament

IFFD premia a l’Ajuntament

La federació mundial de centres d’orientació familiar, la International Federation for Family Development (IFFD), ha premiat l’Ajuntament de Barcelona pel pla municipal de família 2013-2016 i pel programa ‘Barcelona és familia’, amb un guardó que ha lliurat dijous 12 de febrer a l’Assemblea General de l’ONU a Nova York (Estats Units).

 La regidora de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitats, Irma Rognoni, ha recollit el premi de la mà de la responsable de Família de l’ONU, Renata Karmacazka, ha destacat el consistori en un comunicat.

El premi, que s’ha lliurat durant la Comissió pel Desenvolupament  Social de l’ONU, reconeix persones i entitats dedicades a promoure els valors de la família.

El programa premiat es va desenvolupar el 2014 per commemorar el vintè aniversari de l’Any Internacional de la Família, i va abordar les relacions intergeneracionals, l’economia de les famílies i la conciliació de la vida laboral amb la personal i la familiar.

Rognoni ha ressaltat que el guardó dóna “força per continuar difonent la importància de la família i els seus valors associats com una base sòlida per promoure el progrés a la ciutat”.