Hem tornat de l’Estiu

Hem tornat de l’Estiu

El dia 12 d’agost va acabar la 12a edició de l’ ESTIU DIFERENT, un any més amb un balanç més que positiu. I no ho diem els organitzadors. Ens ho diuen les famílies en cadascuna de les enquestes de valoració que cumplimenten en acabar aquests 10 dies de vacances: “Ho feu genial, sou els millors, gràcies per la vostra entrega”; “Genial la jornada esportiva de l’últim dia”; “Encomiable l’esforç i la dedicació dels organitzadors …”; “Ens heu convençut, tornem l’any que …”; “Els monitors i els ajudants de monitors molt bé”, “Moltíssimes gràcies per tot. Ha estat un estiu inoblidable …” són alguns dels comentaris que ens han deixat per escrit.

Tot i que és cert també que hi ha alguns aspectes a millorar, que es tindran en compte per als següents anys (puntualitat en els horaris, més excursions a Port-Ainé, els picnics de Formigal i la connexió wifi … (encara que això siguin deures per l’hotel), etc.

Des de l’organització també volem agrair a totes i cadascuna de les famílies, el suport, l’afecte i l’ajuda que ens han prestat perquè tot surti tan i tan bé. Moltes gràcies i fins l’any que ve !!!