Fent projectes…

Fent projectes…

Manuel Velilla, promotor i coordinador del curs Projecte personal, que es va fer a UIC Barcelona i que va acabar el 4 de maig, ens transmet les seves impressions:

“El curs Projecte personal que tot just hem acabat ha estat un èxit per a tot el grup. Destacaria el bon ambient que s’ha generat entre nosaltres, gràcies a les discussions a classe —guiades pels moderadors— i, per descomptat, gràcies a les tapetes al bar El quinto pino després de les classes.

Cadascú ha pogut aportar les seves opinions o vivències (com a anècdota, un del grup va afirmar ser la viva imatge de la descripció del noi del primer cas!). I diria que cada un també ha pogut agafar tres o quatre idees després de cada sessió sobre temes que no són gens trivials: com podem establir metes personals amb llibertat i compromís, com fem rendir els talents que ens han estat donats, com orientem l’equilibri entre vida personal i professional, temes per parlar durant el festeig, o idees sobre l’amor matrimonial. Recomanaria aquest curs a qualsevol amic.”