Experiències d’uns pares

Experiències d’uns pares

‘Primers passos’ a l’Escola Infantil La Farga

“El curs està molt enfocat a fer-nos parlar: per donar la nostra opinió i plantejar dubtes personals. Escoltar els reptes i les solucions d’altres famílies tranquil·litza i dona idees i recursos per afrontar les diferents situacions del dia a dia familiar. Ens ha ajudat a replantejar-nos coses que ni havíem pensat que es poguessin fer d’altres maneres i a normalitzar situacions: el que ens passa a nosaltres també passa a altres famílies. Tenim molts dubtes similars als d’altres matrimonis i reaccionem de manera similar a la d’altres pares. Potser no ho estem fent tan malament, tots tenim coses per aprendre.

Les sessions d’equip són un bon moment per crear llaços amb altres matrimonis: opinions, experiències, reafirmacions i rialles… El fet de dividir-nos en grups petits ajuda a conèixer altres realitats familiars a fons i fa que sigui encara més enriquidor.

El COF ens ha ajudat a revifar aquell neguit per millorar la manera de créixer en parella i d’educar als fills. Ara toca lluitar per posar-ho en pràctica!”

Itziar Benet i Josep M. Torrelles
Pares de dues nenes de 2 anys i 6 mesos