Èxit a l’Estiu Diferent

Èxit a l’Estiu Diferent

Aquesta edició 2016, en els dos torns de l’hotel Nievesol (Formigal-Osca) i de l’hotel Port-Ainé (Rialp-Lleida), ha tornat a ser una experiència inoblidable sobretot per la riquesa i l’ambient que porten cadascuna de les famílies que s’inscriuen. Algunes veteranes, que repeteixen any rere any. D’altres, noves, que porten frescor i sorpresa i que ràpidament se sumen a la dinàmica de l’Estiu Diferent.

S’han organitzat un munt d’activitats, concursos, gimcanes, jocs, shows, tertúlies, excursions, etc. a les quals s’han anat apuntant i divertint els adults, els nens i els monitors.

Des de l’organització donem les gràcies per la disponibilitat de tanta gent que ens ajuda en mil detalls perquè tot surti bé. Per descomptat donem també les gràcies als moderadors, que es desplacen des de centenars de quilòmetres des del seu lloc de residència fins Formigal o Port-Ainé, en plenes vacances estivals, per donar-nos sessions tan enriquidores. Donem les gràcies als monitors, nois i noies universitaris, que tan generosament lliuren el seu temps als nostres fills, fent-los gaudir en els moments en què estan amb ells. I agraïm tanta alegria, bon humor, col·laboració i gran ambient que grans i petits aporten.

Estem a la vostra disposició i fins l’any que ve!