Cursos Primers Passos

Cursos Primers Passos

Comença el segon trimestre escolar, i amb ell han començat a Barcelona, Girona, Bellaterra, Sant Cugat…, molts cursos d’orientació familiar que s’han anat impulsant al llarg del curs.

Any rere any, un dels cursos que aglutinen un major nombre de matrimonis inscrits és el de “Primers Passos”, sent conscients els pares que participen en aquest curs, que és durant els primers anys de la vida de les seves filles i fills, quan s’assenten les bases de la seva personalitat, acceptant amb il·lusió el repte apassionant que suposa l’educació primerenca.

Aquest any, com a novetat en els cursos d’orientació familiar, és que tots els materials estan en el núvol: què no està ja en el núvol? Per a accedir a aquests, els matrimonis participants d’aquests cursos es registren al “Campus FERT” durant la primera sessió, podent accedir ja des del primer cas a totes les notes tècniques, casos i material bibliogràfic, dels quals es compon cada sessió. Enhorabona a tots els matrimonis inscrits i benvinguts a la revolució del Segle XXI.