Cloenda curs escolar

Cloenda curs escolar

Dijous 11 de juliol els moderadors del FERT es van reunir per clausurar el curs 2018-2019 i analitzar el calat i la repercussió que els COF han tingut en la millora de les famílies, a més de plantejar-se millores en aquesta tasca professional.

Javier Vidal-Quadras, president del FERT, va obrir la sessió amb unes paraules de benvinguda i d’agraïment per la labor dels moderadors durant l’any i va fer menció al proper congrés de la família que tindrà lloc a Londres els dies 19 i 20 d’octubre, al que ja hi han inscrites 800 persones de les 1.200 que s’hi esperen.

Després, Toni Guarner, com a director, va fer una breu exposició de les dades i els números que resumeixen l’actuació al llarg del curs. Cal ressaltar els 55 cursos impartits en més de 25 centres o associacions i, com a tema més destacable, l’augment d’assistència als cursos i a les conferències que s’han impartit. 

Va destacar, així mateix, la celebració del 50 aniversari de l’Associació FERT en aquest curs escolar, amb un acte institucional celebrat el 28 de setembre i l’elaboració de la memòria d’aquests 50 anys, agraint a Tomás Malmierca, amb un fort aplaudiment de tots els assistents, la direcció i dedicació que va dur a terme perquè el llibre veiés la llum.

La sessió va acabar amb la intervenció de diferents moderadors que varen explicar anècdotes divertides o sorprenents, d’algunes sessions i dels viatges que varis d’ells han fet a alguns països europeus per expandir l’orientació familiar.

Va finalitzar la vetllada amb un sopar a peu dret als jardins de UIC Barcelona, campus Iradier, seu també, de l’Associació FERT.