Cluenda de curs

Cluenda de curs

El 4 de juliol els moderadors del FERT es van reunir per clausurar el curs 2014-2015 i analitzar el calat i la repercussió que els COF han tingut en la millora de les famílies, a més de plantejar-se millores en aquesta tasca professional.

Després de les emotives i afectuoses paraules de benvinguda del president del FERT, Leopoldo Gil Nebot, Toni Guarner, com a director, va fer una breu exposició de les dades i els números que resumeixen l’actuació al llarg del curs. Cal ressaltar els 55 cursos impartits en més de 20 centres o associacions i, com a tema més destacable, l’augment del nombre de cursos i participants en els centres d’Educació Infantil.

Així mateix, cada director de programa hi va participar fent una anàlisi a través dels resums de les enquestes dels participants dels diferents cursos.

Tomás Malmierca, director tècnic, va destacar la importància de treballar en equip i de formar-ne part, a més a més de tenir cura del sistema F per a l’eficàcia dels COF.

La jornada va acabar amb un pícnic familiar i una tertúlia de sobretaula en què, a més d’altres temes, Javier Vidal-Quadras va parlar de l’imminent congrés de Mèxic, del proper mes d’octubre, al qual s’han inscrit ja prop de 1.000 persones.