Clausura curs 12-13

Clausura curs 12-13

El dissabte 7 de juliol va tenir lloc la jornada de final de curs del FERT. Després d´unes paraules de benvinguda del President del FERT, Leopoldo Gil Nebot, el Director, Toni Guarner, va exposar  les activitats realitzades durant el curs escolar 2012-2013, destacant, com a novetat, el nou programa “ El paper del pare” dirigit a pares (barons), que es va posar en marxa el passat mes d´abril amb molt èxit .

Tanmateix va exposar el projecte en el que ja s’està treballant, de disposar tots els programes en “cloud computing” a fi i efecte de poder ser utilitzats mitjançant tablets i/o ordinador

A continuació, el Director Tècnic, Tomàs Malmierca, amb la col·laboració d´alguns directors de programes, va fer un resum de les opinions expressades pels participants en acabar els Cof´s.

A la tertúlia d’havent dinat, desprès del picnic a l’aire lliure als jardins de Can Catà, amb les famílies dels moderadors-, Javier Vidal-Quadras, com a Secretari General de l´lFFD, va comentar les últimes novetats relatives a l´Orientació Familiar arreu del mon, fent especial esmena a la preparació del proper Congrés Internacional de la Família que tindrà lloc a Mèxic al proper mes de maig de 2014.

També varen intervenir a la tertúlia Josemaría Postigo, que va parlar de l´O.F. a Croàcia i Javier Reguart sobre el que s’està fent a països com Canadà, Japó i la Xina.