Al meu germà Chema

Al meu germà Chema

A l’Aula Magna de UIC Barcelona va tenir lloc la presentació del llibre “Al meu germà Chema. La carta que no vaig arribar a escriure’t” (Cobel Edicions), a càrrec de Miguel Postigo, amb l’assistència de prop de 300 persones.

El llibre està dedicat al seu germà Chema Postigo, home especialment entranyable i molt estimat per la seva nombrosa família (pare de 18 fills) i per tots els seus amics i coneguts. A més, va ser un dels moderadors més polivalents de l’Associació FERT. Va morir el 6 de març de 2017.

L’acte va ser presentat per Javier Vidal-Quadras, advocat, secretari d’IFFD internacional, President de l’Associació FERT i autor de diversos llibres sobre el matrimoni i la família.

Tant Miguel Postigo com Javier Vidal-Quadras van fer un retall de la vida exemplar de Chema i van agrair haver estat part en les seves vides.

“Chema no era famós, no havia estudiat una carrera ni havia destacat per cap dels temes que avui es porten: no era ric ni “guaperes”, ni esportista d’elit ni cantant de moda, ni heroi destacat en alguna gesta social, ni dissenyador famós . Per què més de 6.000 persones van acudir al seu funeral? “, Es pregunta Miguel Postigo, el germà de Chema, el pare amb la família més nombrosa d’Espanya (18 fills, tres morts).

En el llibre, Miguel relata que, entre els funerals de Madrid i Barcelona, ​​i la vetlla, es van repartir deu mil rosaris a manera de recordatori. “La lectura d’aquest llibre farà que ens replantegem aspectes de la nostra pròpia vida”, afirma Miquel.