El paper del pare a Mèxic

El paper del pare a Mèxic

La Junta Directiva de LAR, l’associació que agrupa tots els centres d’orientació familiar de Mèxic, que segueix les metodologies de “Family Enrichment” de la IFFD, va contactar amb el FERT per informar-se sobre la dinàmica del nou programa “El paper del pare”.

Donada la singularitat del programa, van demanar a Tomás Malmierca (autor d’aquest programa) que fes sessions en línia per formar els possibles moderadors de les quatre sessions de què consta el programa.

Connectats per Zoom, després de les explicacions oportunes i de resoldre molts dubtes dels directors i de les directores de LAR, a principis d’agost, i durant tres setmanes van aconseguir reunir 28 directors dels centres LAR de tot el país. Les sessions van ser molt dinàmiques i la participació molt bona.

Tomás Malmierca va impartir les dues primeres sessions i Lluís Carreras, la tercera. Tots els pares inscrits van quedar molt contents. Consideren que és un programa que convé promoure a Mèxic i, com van comentar alguns d’ells en acabar: “Em va semblar boníssim aquest programa ja que tracta casos que són d’interès comú per a tots en la nostra complexa tasca com a pares”.