Curs “Noces de plata”

Curs “Noces de plata”

25 matrimonis “veterans”, amb certs anys de convivència, han assistit, en ple centre de Reus, a cinc sessions del curs Amor matrimonial 3 (“Noces de plata”).

Alberto Santana, promotor i coordinador del curs, comenta: “per a molts ha suposat la culminació d’una ‘trilogia’ veritablement interessant. Una trilogia que ha significat un gran suport per al reforç i la consolidació del seu matrimoni”.

Per a d’altres, ha suposat un descobriment realment enriquidor. El curs ha superat les expectatives.

La il·lusió dels participants (ja grans) ha estat exemplar. Les intervencions i els debats, tant en les sessions generals com en les reunions de grups, han aconseguit un clima d’amistat i aprenentatge excepcional.

“Hem parlat de la fidelitat, del compromís, de les nostres trajectòries conjugals i professionals, dels nostres fills, dels nostres pares. Hem rigut, ens hem il·lusionat. En definitiva, hem parlat del que és realment important. Tots hem sortit amb ganes de més i amb ganes de convertir els nostres matrimonis en excel·lents i de fer les coses una mica més bé.”

A més a més, agraeixen i han fet constar que els moderadors han estat excepcionals, de la qual cosa l’Associació FERT s’enorgulleix.