Sis cursos a Canigó

Sis cursos a Canigó

El 5 de febrer passat al Col·legi Canigó, de Barcelona, van començar simultàniament sis cursos de Family Enrichment, als quals van participar més de 84 matrimonis. “La participació en les dues primeres sessions ha estat altíssima”, van remarcar els moderadors. Més del 80 % dels participants repetien experiència després d’haver cursat altres programes en anys anteriors.

Els que s’iniciaven en “Family Enrichment”, que organitza l’Associació FERT, n’han fet una valoració molt positiva, després de les dues sessions que s’han impartit. Tots ells coincideixen que és una eina de molta ajuda per a les famílies: “Es donen criteris i pautes de molta utilitat per millorar en l’educació dels nostres fills”, va afirmar Javier, un dels participants.

Queden per davant encara quatre sessions en què els pares i les mares de família podran aprofundir en els temes que es plantegen en cada programa i millorar en la manera d’afrontar el seu dia a dia en la seva professió mes important: ser pares i mares de família.

Els nostres millors desitjos per als participants i esperem tornar-vos a veure el curs que ve!